• Vier Valentijn in de Abdijpoort op woensdag 14 februari of in het valentijnsweekend op 9, 10 en 11 of 16, 17 en 18 februari.

  • Vier Valentijn in de Abdijpoort op woensdag 14 februari of in het valentijnsweekend op 9, 10 en 11 of 16, 17 en 18 februari.

  • Vier Valentijn in de Abdijpoort op woensdag 14 februari of in het valentijnsweekend op 9, 10 en 11 of 16, 17 en 18 februari.

  • Vier Valentijn in de Abdijpoort op woensdag 14 februari of in het valentijnsweekend op 9, 10 en 11 of 16, 17 en 18 februari.

Ontdek hier onze afhaalgerechten voor de eindejaarsperiode. Voor meer info mail naar info@restaurant-abdijpoort.be U kan uw gerechten afhalen bij traiteur culin’elle, Burgemeester Vercruysselaan 18, 8500 Kortrijk.

Stel zelf uw menu samen aan de hand van bovenstaande gerechten. Neemt u het aperitiefassortiment + een voorgerecht + een hoofdgerecht, dan ontvangt u 10% korting op het gekozen menu.

voorbeeld: aperitiefassortiment € 9,00 + pladijsfilet € 14,00 + kapoen € 18,50 = € 41,50 - 10% = € 37,35

hapjes

bonbon wildpaté / foie gras / pruimen € 2,00

schaaldierenmousse / citroen € 2,00

bavarois / geitenkaas € 2,00

sushi zalm € 2,00

focaccia Italiaanse ham / pesto € 2,00

soepje van pompoen / krab € 2,00

warme oester / Parmezaan € 2,00

kaaskroketje Oud Brugge € 2,00

aperitiefassortiment € 9,00

(een assortiment van 5 hapjes naar keuze)

voorgerechten

scampi / witte wijnsaus / fijne groentjes € 12,00

pladijsfilet / fondue prei / champignon / spinazie € 14,00

mierikswortel / terrine van eendenlever / € 14,00 brioche / chutney van kweeperen

vidé royal / gevogelte / kalfszwezeriken / boschampignons / truffel € 14,00

reuzengamba / winterrisotto / pompoen € 15,00

hoofdgerechten

kalkoenroulade / champignonsaus / gemengde groenten / aardappelkroketten € 16,00

hertenstoofpotje / pompoen / knolselder / witloof / aardappelkroketten € 18,00

vidé royal / gevogelte / zwezeriken / morilles / boschampignons / truffel / aardappelkroketten € 18,50

opgevulde kapoen / roomsaus / spruitjes met spek / appel / champignon met noten / mini-witloof / duchesse aardappelen € 18,50

kabeljauw / risotto / boschampignon / walnoten / spinazie / peterselieblankebotersaus € 19,00

lotte / wokje savooikool / beukenzwam / zeekraal / knolselder / champagnesaus / duchesse aardappelen € 22,00

hertenfilet / wildjus / raapje / spruitjes met spek / appel / champignon met noten / mini-witloof / duchesse aardappelen € 25,00