Kloostermenu € 48,00

Abdijmenu € 58,00

Voorgerechten

  • gebakken eendenlever ∙ rode biet ∙ cassis ∙ brioche € 18
  • witloofsoepje ∙ gekonfijte zalm ∙ mierikswortel ∙ winterpostelein € 18

Visgerechten

  • Omegabaars ∙ citrussmaken ∙ fingerlime ∙ venusschelpen ∙ risotto € 18 - 25
  • coquille ∙ Oosterse thee van garnalen ∙ mini-shiitake ∙ pijpajuin ∙ gepofte rijst ∙ zeewier € 19 - 28
  • gebakken skrei ∙ olie van groene kruiden ∙ gegrilde prei ∙ bimi ∙ espuma van aardappel € 27
  • halve kreeft ∙ Oosterse visbouillon ∙ Chinese paddenstoel ∙ sesam ∙ algen € 26 - 46

Vleesgerechten

  • filet van kalf ∙ pickles ∙ gebrande knolselder ∙ crème van courgette ∙ aardappel pont-neuf € 27
  • filet pur - gebakken eendenlever - seizoensgroenten - vleesjus € 32

Vegetarisch gerecht

  • suggestie € 17-20

Dessert

  • kaasplankje € 12
  • chocolade ∙ sorbet van bloedsinaasappel ∙ Cointreau ∙ nougatine € 10
  • dame blanche € 8
  • sabayon ∙ vanille ijs ∙ rood fruit € 10