Kloostermenu € 48,00

Abdijmenu € 58,00

Voorgerechten

  • gebakken eendenlever . coulis van gember en granaatappel . chutney met mango € 18
  • waterkerssoepje . Brabantse toast . platte kaas . Black Tiger garnaal € 18

Visgerechten

  • roodbaars . schuim van aardappel . wokje van groene en witte asperges . groene kruiden . Parmezaan € 20 - 28
  • fregula sarda . scheermesje . inktvis . schelpjes . coquille . krokantje van chorizo € 20 - 29
  • kabeljauw . gesmolten mascarpone . pesto van erwtjes . jonge prei . gekonfijte aardappel € 30
  • halve kreeft . Italiaanse pasta . olie van chorizo . saffraan . aioli € 28 - 48

Vleesgerechten

  • wit van zwartpootkip . morilles . crème van bloemkool . gegrilde aubergine . tuinbonen . gnocchi € 27
  • filet pur - gebakken eendenlever - seizoensgroenten - vleesjus € 32

Vegetarisch gerecht

  • suggestie € 17-20

Dessert

  • kaasplankje € 12
  • creatie van citroen . munt . chocolade . gin € 10
  • dame blanche € 8
  • sabayon ∙ vanille ijs ∙ seizoensfruit € 10