Kloostermenu € 48,00

Abdijmenu € 58,00

Voorgerechten

*

Visgerechten

  • roodbaars · Griekse pasta · tzaziki · feta € 20 - 28
  • baby lotte · citrus · lamsoor · zeekraal · schelpje € 20 - 29
  • zeewolf · kappertjesschuim · groene asperges · courgette · jonge spinazie · crème van aardapel met cirtoen € 30
  • halve kreeft · bisque met citroengras · venkel · zeegroen · oesterzwam € 28 - 48

Vleesgerechten

  • kalfsvlees · couscous van broccoli · zalf van jonge wortel · bimi · jonge prei · kurkaardappelen € 27
  • filet pur - gebakken eendenlever - seizoensgroenten - vleesjus € 32

Vegetarisch gerecht

  • suggestie € 17-20

Dessert

  • kaasplankje € 12
  • 2 x seizoensfruit : aardbei · basilicum · cheesecake / pêche · roomrijst · kardemom € 10
  • dame blanche € 10